{0} reviews | Schrijf review

Grindstone Recordings
Maaseik - Over ons

Diestersteenweg 422
3680 Maaseik

089 56 26 00
0477 22 09 99
     

Opnamestudio in Limburg

Op zoek naar een opnamestudio in Limburg voor uw cd? Uw band wil graag een professionele cd opnemen en zoekt een goede partner? Contacteer dan Grindstone Recordings in Maaseik!

Aanbod
U kan bij ons al meer dan 20 jaar terecht voor het opnemen van uw muziek (live recording), voor live mixing en voor het dupliceren van CD's. Wij helpen graag kleine bands in Limburg hun ambitieus doel te bereiken en door te breken in de muziekwereld. Hiervoor werken we met professioneel materiaal tegen een betaalbare prijs èn bieden we uitstekende kwaliteit. Onze extra troef tegenover grote opnamestudio's is dat we extra advies en begeleiding geven per opname!

Materiaal
Onze opnamestudio is ingericht met verschillende professionele tools om uw opname vperfect te doen klinken! We hebben geïnvesteerd in Pro-Tools HD3 set met verschillende plug-ins, 1 x Digidesign 192 I/O (16in - 8 out) en 1 x Digidesign 96 I/O (8 in - 8 out). Meer info nodig over ons materiaal (oa. koptelefoons, versterkers, microfoons, plug-ins, ..) vind je terug op onze website: www.grindstonerecordings.be.

Studio
U kan bij ons in alle rust uw opnames doen tegen zeer democratische prijzen. De studio ligt in een oude boerderij in Maaseik, Limburg. De opnameruimte is groot genoeg om er met uw groep te spelen (6m x 3,5m en 3m x 2,5m) en er is een aparte zangcabine (1,8m x 1,2m). In de regiekamer is er ruimte genoeg (6m x 6m) om met uw groep te luisteren naar het resultaat. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de tijd en budget, zoals de studio huren voor de hele dag of voor aantal uren.

Meer info? Kijk op de website of contacteer ons!

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review